1 0
Tocanita de inimi, pipote si ficatei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr inimi pui
250 gr pipote pui
250 gr ficatei pui
5 buc mari ceapa rosie
75 ml vin alb
1 lingurita pasta tomate
dupa gust patrunjel proaspat tocat
400 ml apa
200 ml lapte

Tocanita de inimi, pipote si ficatei

  • 2 ore si 20 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Tocanita de inimi, pipote si ficatei

O reteta ca acasa 🙂 . Unele retete sunt de suflet, care sunt pe gustul tuturor . Ne incalzeste in zilele racoroase 🙂

Steps

1
Done

Prima data curatam inimile si pipotele. Eu le tai pe jumatate si le curat bine. Le spal cu jet de apa rece. La fel si cu ficateii, apoi ii pun in lapte cat sa-i acopere. Tocam ceapa marunt. Eu folosesc robotul de bucatarie si merge super rapid.

2
Done

Intr-o oala cu fund dublu, pun ceapa la calit impreuna cu 75 ml ulei. O las la foc mediu pana devine transparenta si se inmoaie. Dureaza cam 10 minute. Adaugam sare si piper. Apoi pasta de tomate. Punem si vinul si lasam 2 minute pana se evapora lichidul.
Adaugam inimile si pipotele, turnam apa, eu pun apa fierbinte , asa se fac mai rapid.

3
Done

Le lasam la foc mediu cam 1 ora - 1 ora si jumatate,cu capac. Daca e nevoie mai completam cu putina apa. Apoi adaugam ficatei scursi de lapte. Acum lasam sa fiarba fara capac. In aproximativ 20 minute ficateii sunt facuti. La final trebuie sa avem un sos delicios iar pipotele sa fie gatite bine. Adaugam patrunjelul, gustam si asezonam dupa gust. Servim cu paine proaspata si muraturi . Enjoy !

Lucky Cake

Briose umede cu crema de branza si ciocolata
previous
Briose umede cu crema de branza si ciocolata
omleta leurda
next
Omleta cu leurda
Briose umede cu crema de branza si ciocolata
previous
Briose umede cu crema de branza si ciocolata
omleta leurda
next
Omleta cu leurda
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments