0 0
Tarta cu dovlecei (tava 26 cm)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tarta cu dovlecei (tava 26 cm)

Share

Anul acesta avand multi dovlecei in gradina, am tot incercat diverse retete cu dovlecei. Aceasta mi se pare cea mai buna tarta .

Ingredient :

– Un dovlecel mic
– 5 oua
– 50 grame unt topit
– 1/2 cana  lapte( cam 80 –  100 ml  )
– O cana faina ( 150   gr )
– O mana parmesan raziut
– 1/ 2 plic praf de copt
– Rosii uscate 3 bucati
– Sare
– Piper
– Muguri de pin

Preparare:

Taiem dovlecelul in felii subtiri . Mixam ouale apoi adaugam untul racit , mai amestecam, adaugam parmezanul si jumatate din lapte. Faina amestecata cu praful de copt, o adaugam peste oua si amestecam bine. Adaugam si cealalta jumatate de  lapte. Adaugam dovleceii si rosiile uscate taiate fasii si amestecam din nou.
Turnam amestecul in tava de copt tapetata cu hartie cerata apoi presaram a mana de muguri de pin. Coacem la 180 grade cam 40 minute sau pana se rumeneste frumos.
Servim cu sos de iaurt. Enjoy !

LuckyCake

previous
Somon mediteraneean
next
Tort cu mure cu piersici
previous
Somon mediteraneean
next
Tort cu mure cu piersici
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments