0 0

Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

  • 35 min
  • Pentru 4
  • Usor
Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

Iubim pastele si retetele simple , precum aceasta. Cand folosim fructe de mare e important sa alegem ingrediente proaspete. Intrebati vanzatorul de provenienta lor, termenul de valabilitate.

(Visited 884 times, 1 visits today)

Ingrediente

20 buc creveti
400 ml smantana pentru gatit
150 grame spanac
5 bucati rosii uscate
2 catei usturoi
75 ml vin alb
50 ml ulei de masline
300 gr tagliatelle
75 grame parmezan ras
1 bucata mica ardei iute

Pasi

1
Gata

Prima data curatam crevetii , eu am folosit creveti proaspeti asa ca i-am decorticat . Apoi am pus apa la fiert pentru paste. In apa am adaugat 1 lingurita de sare, cand apa fierbe adaugam pastele.
Apoi intr-o tigaie am pus ulei de masline, crevetii , i-am lasat cateva minute pana s-au facut. Am adaugat usturoiul, ardeiul iute si apoi vinul. Lasam sa dea in clocot si apoi inca 2-3 minute pana se evapora putin. Urmeaza rosiile taiate feliute si baby spanac. Amestecam usor de cateva ori, apoi punem smantana. Peste smantana ,parmezanul razuit si condimentam cu piper.
Mai lasam 2-3 minute apoi oprim focul. Scurgem pastele si le turnam peste creveti. Amestecam usor si servim cu felii de lamaie. Enjoy !

Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Blat de tort oparit
anterior
Blat de tort oparit
Prajitura Pina Colada
urmator
Prajitura Pina Colada

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz