1 0
Supa de salata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 buc mare patrunjel radacina
2 buc mari de morcovi
1/4 telina radacina
1 buc mare de salata verde
dupa gust sare/piper
40 ml ulei
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lingura, tocat marar
2 catei de usturoi usturoi
150 gr iaurt cremos
250 gr smantana
1 lingura faina
pentru servire slanina/kaizer/bacon

Supa de salata

  • 55 min
  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Share

Supa de salata

Cand ajung la bunica , ea intodeauna ne asteapta cu mancarea facuta.  Bunatatile din copilarie, parca nicioadata nu au avut un gust atat de bun ca si acum . La fel e si cu aceasta supa de salata , foarte buna, si usoara. Se preapara repede si e un deliciu 😉

 

Steps

1
Done

supa de salata

Razuim radacinoasele, apoi punem uleiul in oala( eu am folosit o oala de 4 litri ). Adaugam legumele razuite, sare si le calim pana se inmoaie. Apoi turnam 3 l apa. Lasam sa fiarba cam 30 minute. Intre timp spalam bine salata si o taiem fasiute. Cand legumele sun fierte , punem si salata. Adaugam verdeturile tocate marunt, adaugam si piperul. O mai lasam sa fiarba 10 minute . Smantana o amestecam cu iaurtul , faina si amestecam bine cu telul vreo 2 minute.Luam din supa 2 polonice pline si le adaugam peste smantana. Amestecam cu telul cu grija si apoi turnam totul peste supa. Punem si usturoiul razuit. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Eu o las sa dea in clocot din nou , de cateva ori , apoi opresc focul. Inainte de servire prajim slaninuta la foc mediu, fara adaos de ulei, pana devine crocanta. Enjoy !

Lucky Cake

Choux a la creme si crema de vanilie
previous
Choux a la creme si crema de vanilie
Pizza Pane
next
Pizza Pane
Choux a la creme si crema de vanilie
previous
Choux a la creme si crema de vanilie
Pizza Pane
next
Pizza Pane
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments