0 0

Somon mediteraneean

Somon  mediteraneean

Una dintre mancarurile mele preferate este somon cu cartofi si spanac. Am mancat pentru prima data in Croatia si de atunci de fiecare data cand il pregatesc, ma duce cu gandul acolo…
Iata aici reteta:

Ingredient e ( o portie):

– 200 gr somon
– 3 cartofi medii
– 200 grame spanac
– 1 rosie
– Sare, piper, usturoi, 1 lamaie, ulei de masline

Preparare :

Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Spanacul se spala bine iar apoi asezonam somonul cu sare si piper.
Dupa ce cartofii sunt fierti ii strecuram si punem deoparte. Intr-o tigaie inalta, punem 2 linguri ulei de masline si razuim 2 catei de usturoi. Calim putin usturoiul apoi adaugam spanacul si il lasam cam 10 minute sa se inmoaie pana scade apa, adaugam sare si piper apoi adaugam cartofii si ii amestecam inca 2 minute.
Punem pe gratar somonul si feliile de rosii. Somonul il prajim 5- 6 minute pe fiecare parte pana este gata. Rosiile se vor praji mult mai repede, cam 2 minute pe fiecare parte.
Aranjam totul pe o farfurie si servim.

Pofta buna!

(Visited 144 times, 1 visits today)
Somon  mediteraneean

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
anterior
Rulada cu mascarpone si cirese
urmator
Tarta cu dovlecei (tava 26 cm)

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz