0 0
Pate de ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pate de ciuperci

Share

Pateul de ciuperci e atat de usor de facut ! si de gust nici nu incape indoiala 🙂 . Servit pe o felie de paine prajita este o delicatesa . Vi-l recomand cu drag, e atat de versatil: il puteti folosi pentru mic dejunul in familie sau pentru tartine cand aveti invitati, finalul va fi acelasi – toti se vor linge pe degete 😉

Ingrediente pate :

400  gr ciuperci

1/2 ceapa rosie taiata marunt

1 catel usturoi

30 gr unt

1 lingura ulei de masline

1 lingurita cimbru

50 ml vin alb

sare, piper

patrunjel proaspat

100 gr crema de branza

Ciupercile le feliem , untul si uleiul de masline le punem intr-o tigaie, la foc moderat.Punem ceapa si lasam la calit 5 minute. Adaugam usturoiului, ciupercile, cimbrul si le saram si piperam. Le lasam la calit cateva minute, apoi adaugam vinul si asteptam pana scade de tot sosul. Le dam la o parte si asteptam sa se raceasca usor. Punem ciupercile intr-un robot de bucatarie, adaugam crema de branza si patrunjelul mixam pana sunt precum o pasta fina. Gustam si asezonam daca e nevoie. Se pastreaza la rece. Le servim pe paine prajita . Enjoy!

 

 

Lucky Cake

supa pastai
previous
Supa de pastai cu smantana
brownie cu nuca
next
Brownie cu nuca
supa pastai
previous
Supa de pastai cu smantana
brownie cu nuca
next
Brownie cu nuca
Subscribe
Notificare despre
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Georgi

Buna seara! Imi puteti spune va rog cat se poate pastra la frigider,sau daca se poate pastra chiar si la congelator? Multumesc frumos!