1 0
Paste cu ton la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr paste / spaghete
300 gr conserva ton in ulei
800 ml rosii decojite la conserva
1 buc ceapa
2 catei usturoi
150 gr mozzarella
50 gr parmezan ras
un praf sare/piper
3 frunze busuioc

Paste cu ton la cuptor

  • 50 min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Share

Paste cu ton la cuptor

Cand aveti pofta de ceva buuuun de tot trebuie sa incercati aceasta reteta ! nu e greu de facut , si este delicioasa ! Mai ales daca va plac pastele 😉

Puteti folosi si sos de rosii facut in casa , in locul rosiilor la conserva, uitati cum le fac eu : https://luckycake.ro/retete/sos-de-rosii-pt-iarna/

Am avut ca si sursa de inspiratie reteta lui  Jamie si va asigur ca este o bunatate  https://www.jamieoliver.com/recipes/pasta-recipes/kerryann-s-tuna-pasta-bake/#WhHputhU5kB5fkVW.97

Steps

1
Done

Prima data pune apa la fiert intr-o oala incapatoare. Adaugam sare . Intre timp tocam ceapa si usturoiul. Apoi le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline. O lasam cam 5 minute la foc moderat. Urmeaza usturoiul si imediat rosiile taiate cubulete si sosul din conserva. Le lasam la foc mediu pana sunt facute pastele. Pastele le firbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

2
Done

Preincalzim cuptorul la 200 gr Celsius. Cand pastele sunt fierte le strecuram si le punem intr-o tava ceramica. Adaugam tonul scurs de ulei, si sosul de rosii . Amestecam usor. Apoi punem mozzarella rupta fasii si parmezanul ras. Peste punem frunzele de busuioc. Dam la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumeneste frumos. Servim calda. Enjoy !

Lucky Cake

ecler tiramisu
previous
Ecler Tiramisu
Cozonac cu aluat oparit
next
Cozonac cu aluat oparit
ecler tiramisu
previous
Ecler Tiramisu
Cozonac cu aluat oparit
next
Cozonac cu aluat oparit
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Andreea

Foarte bune! Le-am incercat si copiii au lins tava 🙂