1 0
Islere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 g unt
120 g zahar
1 lingurita coaja razuita de lamaie
2 galbenusuri
180 g migdale macinate
270 g faina
150 g ciocolata
fulgi migdale pentru ornat

Islere

  • Medium

Ingredients

Share

Islere

Fursecuri fine, cu migdale, unite cu un gem aromat de caise si lavanda (reteta o gasiti tot pe blog 🙂  https://luckycake.ro/portfolio/gem-de-caise-si-lavanda/), apoi glazurate in ciocolata. Nu au apucat ziua urmatoare 😛

(15 buc)

isler-2

Steps

1
Done

Untul moale la temp camerei , galbenusurile, zaharul, coaja de lamaie , le mixam pana se spumeaza. Adaugam faina si migdalele macinate si mixam pana se formeaza un aluat moale. Il impartim in 2 si il modelam sub forma de cilindru, il invelim in folie de aluminiu si il lasam la frigider 4 ore.

2
Done

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Luam o bucata de aluat , si o feliem la o grosime de 0.5 cm . Asezam fursecurile pe hartie de copt in tava. Le dam la cuptor 1o minute, nu mai mult deoarece apoi se intaresc prea mult. Le scoatem si le lasam sa se raceasca pe tava , abia apoi le mutam, deoarece sunt foarte fragile cand sunt fierbinti. Procedam la fel si cu cealalta bucata de aluat.

3
Done

Apoi ungem un fursec cu gem de caise, punem altul deasupra. Topim ciocolata pe baie de aburi. Cu o lingura turnam deasupra ciocolata si cu o spatula nivelam frumos. Acoperim toti biscuitii cu ciocolata. La final decoram cu fulgi de migdale.

Lucky Cake

previous
Cotlet de porc in crusta de ierburi
next
Oua umplute
previous
Cotlet de porc in crusta de ierburi
next
Oua umplute
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments