1 1

Gujoane din piept de pui

  • 40 min
  • Pentru 4
  • Usor
Gujoane din piept de pui

Gujoane din piept de pui

 

Gujoane din piept de pui

Denumirea lor mi se pare un pic cam rigida 🙂 , noi le spunem bastonase din piept de pui . Voi le puteti spune cum vreti, sunt delicioase ! Merg de minune cu sos de iaurt si usturoi http://luckycake.ro/retete/sos-de-iaurt-cu-usturoi/

(Visited 1,578 times, 1 visits today)

Ingrediente

500 gr piept de pui
2buc oua
100 gr faina
200 gr fulgi de porumb neindulciti
1/2 lingurita sare
1/3 lingurita piper
1/3 lingurita usturoi pudra
1/3 lingurita boia
pentru prajit ulei

Pasi

1
Gata

Preparare gujoane din piept de pui

Pieptul de pui il tai in 2 pe adancime , apoi il tai in fasii groase de 1 cm . Punem fasiile de piept de pui intr-un castron, adaugam sare , usturoiul, piperul si boiaua. Ametsecam bine pana se omogenizeaza. Daca dorim putem sa folosim boia iute.
Zdorbim fulgii de porumb , ii punem intr-o farfurie. Batem ouale bine, adaugam un praf de sare si le punem intr-o farfurie adanca. Faina separat intr-o alta farfurie.
Punem ulei intr-o cratita cu fund dublu, si nu foarte mare, asa nu va fi nevoie de foarte mult ulei. O punem pe foc moderat spre tare. Pieptul de pui il dam prin faina, apoi ou si la final fulgii de porumb. Le prajim in baie de ulei pana devin rumene. Le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie , pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc calde cu sos de iaurt si usturoi.

Gujoane din piept de pui

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Pachetele cu prune
anterior
Pachetele cu prune
urmator
Blat umed de vanilie

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz