0 0

Fursecuri din albus si cocos

  • 50 min
  • Pentru 8
  • Usor
Fursecuri din albus si cocos

Fursecuri din albus si cocos

Una dintre cele mai simple si delicioase retete cu albusuri. De multe ori sunt intrebata ce fac cu albusurile ramase. Uneori le congelez, se pastreaza foarte bine, uneori macarons, insa acum vroiam ceva mai simplu. Asa ca in 15 minute aveam fursecurile pregatite pt cuptor šŸ™‚

(Visited 404 times, 1 visits today)

Ingrediente

90 gr albusuri
120 gr zahar
130 gr fulgi de cocos
un praf de sare sare

Pasi

1
Gata

Pentru o bezea reusita trebuie sa curatam bine bolul in care batem albusurile. De obicei cu o felie de lamaie il degresam, apoi il stergem cu un servet uscat. Se bat albusurile cu sarea pana devin o spuma alba , apoi se adauga pe rand zaharul , pana devine o bezea . Aceasta este gata in momentul in care zaharul e dizolvat complet. La final se incorporeaza cu o spatula cocosul. Se coc 15 minute la 180 grade , apoi inca 20 la 140. Se lasa la racit complet , apoi se pot servi simple sau decora cu ciocolata topita . Enjoy !

Fursecuri din albus si cocos

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
supa de pui
anterior
Supa de pui
urmator
Tarta linzer cu gem

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz