0 0
Foietaj cu branza si visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Foietaj cu branza si visine

Share

Aceast foietaj cu branza e atat de gustos incat nu veti mai cumpara din comert. Il puteti servi musafirilor sau lua la pachet , la drum. Se face repede si nici pe masa nu rezista mult 🙂 .

Ingrediente:

1 pachet foietaj

200 gr crema de branza ( gen Philadelphia)

200 gr branza de vaci

1 ou

1 lingura faina

1 lingura gris

2 linguri lapte

3 linguri zahar

coaja rasa de la o jumatate lamaie

visine (pot fi si din compot sau gem ) + 1 lingura gris

Preparare:

Foietajul l-am cumparat si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei. Apoi am amestecat branza cu celelalte ingrediente exceptand visinele si le-am mixat cu mixerul vertical pana cand rezulta o pasta fina mai lichida. Aluatul il despachetam si il punem pe o bucata de hartie cerata in tava de copt.Pe mijloc punem compozitia de branza si deasupra visinele iar peste acestea presaram lingura de gris ( scurse de zeama daca sunt din compot) Marginile le taiem fasii lungi de 10 cm si groase de 2 cm pe ambele parti apoi le adunam peste compozitia de branza si le suprapunem una peste alta pana la capat. Dam la cuptor la 180 grade si coacem pana devine aurie , o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar si apoi servim.

Lucky Cake

previous
Pui la cuptor cu lamaie si rozmarin
next
Paste cu creveti, ardei iute si pangrattato
previous
Pui la cuptor cu lamaie si rozmarin
next
Paste cu creveti, ardei iute si pangrattato
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
floty

Buna! Ce fructe mai pot folosi in afara de visine? Multumesc