1 0

Desert Summer Love

  • Mediu
Desert Summer Love
Un desert fin si racoros, pentru zile calde, cu mousse de lapte condensat , capsuni si piscoturi. Bineinteles fara coacere si extrem de rapid. In 15 minute aveti preparatul gata de pus la rece.
 

Ingrediente desert :

 
380 gr lapte condensat indulcit , se poate face si in casa – http://luckycake.ro/retete/lapte-condensat/
500 ml smantana pt frisca
1 lingurita zeama de lamaie
15 gr gelatina
250 gr capsuni
24 piscoturi
250 ml suc de mere / piersici
 
Capsunii ii taiem in jumatate .Mixam frisca racita inainte, adaugam zeama de lamaie si continuam pana se intareste. Gelatina o hidratatam in 150 ml apa rece si o topim pe baie de aburi. O adaugam peste laptele condensat si o amestecam bine. Laptele condensat il turnam usor peste frisca si amestecam bine pana se omogenizeaza. Avem nevoie de o tava mare de chec tapetata cu folie alimentara.. Piscoturile pe inmuiem in sucul de mere. Primul strat este cel de mousse 1/3 din crema, apoi jumatate din capsuni, ii apasam in crema si deasupra piscoturile. Repetam inca o data doar ca acum punem toata crema ramasa. La final piscoturile. Acoperim cu folie alimentara si dam la rece minim 3 ore. Enjoy !  
(Visited 2,937 times, 1 visits today)
Desert Summer Love

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
anterior
Sos de iaurt cu marar
Chifle moi si pufoase
urmator
Chifle moi si pufoase

Lasa-ne un mesaj

8 Comentarii privind "Desert Summer Love"

Notificare despre
avatar
Sorteaza dupa:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
Lumi Diana
Vizitator

Foarte fain arata

Maria Elena Prisiceanu
Vizitator

**in casa. :p

Maria Elena Prisiceanu
Vizitator

Sucul de mere este stors de casa? Sau cumparat? 🙂 Multumesc!

Lucky Cake
Vizitator

Este cumparat , din cel pasteurizat 🙂

Rebrean Lenuta
Vizitator

Arata super cred ca ieste foarte deliciosa felicitari

Elena popescu
Vizitator

Am făcut acest delicios desert de doua ori pana acum, prima data a ieșit “ca la carte” dar a doua oară ceva s-a întâmplat când am incorporat gelatina în laptele condensat, consistenta acestuia devenise “vitoasa”, arata de parcă avea fâșii de nailon, nu știu sigur c7m sa mă explic dar sper sa înțelegi ce zic.
Astăzi am vrut, pentru a 3-ea oară, sa refac desertul, fără succes insa, aceiași problema când am incorporat gelatina în laptele condensat. Unde sa fie problema?
Repet: prima data mi-a ieșit perfect, deci… Am urmat reteta întocmai.
Mulțumesc anticipat 😊

wpDiscuz
error: Conținutul nu se poate copia.