• Acasa
  • Desert cu rubarba si capsuni
0 0

Desert cu rubarba si capsuni

Desert cu rubarba si capsuni
Deserturile la pahar sunt minunate, delicate , perfecte pentru petreceri sau pentru un rasfat dulce. Acesta este delicat si gustos. Rubarba si capsunii se inteleg de minune 😉
 

Ingredinte desert rubarba si capsuni ( 4-5 pahare):

150 gr rubarba
150 gr capsuni
100 ml apa
2-3 linguri zahar ( depinde cat de dulci sunt capsunii)
200 ml smantana pt frisca
125 gr mascarpone
1 lgta zeama lamaie
100 gr zahar
100 gr fursecuri amaretti
1 lgta lichior Bailey’s ( optional)
 
Rubarba si capsunii , le taiem cubulete. Prima data punem intr-o tigaie rubarba impreuna cu 50 ml apa si zaharul. Lasam pe foc mediu 3-4 minute. Daca scade de tot apa mai punem 1-2 linguri. Apoi adaugam capsunii, apa si zeama de lamaie. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute. Lasam sa se raceasca.
 
Frisca o batem cu 100 gr zahar, separat mixam mascarpone pana devine cremos apoi il adaugam peste frisca si mixam doar pana cand se omogenizeaza. Adaugam si lichiorul. Sfarmam fursecurile si incepem sa aranjam straturile in pahar: mascarpone, capsuni si rubarba, biscuiti . Repetam pana aproape umplem paharul. Dam la rece 2 ore apoi servim.
(Visited 259 times, 4 visits today)
Desert cu rubarba si capsuni

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Mic dejun continental
anterior
Mic dejun Continental
Aripioare in stil chinezesc
urmator
Aripioare in stil chinezesc

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz