0 0
Desert Cherry Duo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Desert Cherry Duo

  • Medium
Share

Incercand sa va scriu reteta la acest desert gandul imi sta doar la ultima bucata din frigider. Asa ca ma duc sa o iau, sa o mai gust o data , sa fiu sigura ca va descriu bine gustul 😛 ….acum e mai bine 😀 .

Ingrediente desert :

12-14 buc piscoturi

1 cana cafea cu 2 linguri lichior bun cafea

1 cana visine fara samburi decongelate sau compot

20 buc biscuiti amaretti

200 ml smantana pt frisca

125 gr crema de branza( philadelphia)

3 linguri zahar

150 gr mascarpone

150 gr Nutella

50 gr alune de padura fara coaja , putin prajite/ sau nuci

Crema de alune :

Mixam crema de mascarpone cu Nutella si alunele tocate marunt pana se omogenizeaza. Facem cafeaua, adaugam lichiorul , piscoturile le inmuiem rapid in cafea apoi le asezam pe fundul unui vas. Peste turnam crema de alune. O nivelam cu ajutorul unei spatule. Punem visinile scurse de zeama, printre ele 12  biscuiti.  Batem frisca bine impreuna cu zaharul, adaugam crema de branza si mixam pana se  incoporeaza toata. Turnam frisca peste visine si nivelam usor. Peste presaram fulgi de ciocolata si punem restul de biscuiti. Se lasa in frigider minim 2 ore apoi se serveste. Enjoy !

 

 

Lucky Cake

supa crema de pui
previous
Supa crema de pui
pancakes cu portocale
next
Pancakes cu sirop de portocale
supa crema de pui
previous
Supa crema de pui
pancakes cu portocale
next
Pancakes cu sirop de portocale
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments