0 0

Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

  • 60 min
  • Pentru 6
  • Usor
Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

Din ciclul “porcul e cea mai buna leguma” , va invit sa incercati aceasta reteta šŸ˜‰ . E diferita la gust si textura fata de clasica reteta de cotlet la tava. Carnea de porc in combinatie cu cidru si mere este o delicatese.

(Visited 433 times, 1 visits today)

Ingrediente

6 buc cotlet de porc cu os
150 ml cidru
2 buc mere
2 buc ceapa
1 caciulie usturoi
100 gr carnaciori picanti
50 ml ulei de masline
dupa gust sare/piper
1/2 buc broccoli

Pasi

1
Gata

Preparare

Carnea trebuie sa fie deja portionata daca este cu os, puteti ruga macelarul sa o portioneze. Taiem caciulia de usturoi in jumatate, fara sa o curatam de coaja. Ceapa la fel in sferturi. Merele le curatam de coaja si le taiem in felii mai groase.
Asezonam carnea cu sare si piper , asezam legumele si merele , asezonam cu sare, ulei de masline, apoi deasupra punem carnea .
Turnam cidrul si dam la cuptorul incins la 190 grade , cam 20 minute , apoi punem broccoli si mai lasam 20 minute . Daca scade prea mult sosul adaugam putina apa. Se poate servi ca atare sau cu o garnitura de orez. Enjoy !

Cotlet la tava cu mere in sos de cidru

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Prajitura Serena
anterior
Prajitura Serena
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza
urmator
Rulouri cu scortisoara si glazura din crema de branza

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz