0 0

Cartofi zdrobiti

  • Usor
Cartofi zdrobiti

De obicei aceasta reteta o pregatesc cu cartofi noi deoarece imi place sa ii spal bine si sa ii fierb in coaja. Daca nu gasiti puteti folosi fara probleme si cartofi obisnuiti, doar atunci ii curatati de coaja.

(Visited 959 times, 1 visits today)

Ingrediente

10 cartofi de dimensiuni medii
1 lingurita rozmarin proaspat
1 catel de usturoi
ulei de masline
sare
piper
un praf de boia

Pasi

1
Gata

Cartofii spalati bine ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ii lasam pana intra usor furculita in ei. Intre timp maruntim razmarinul impreuna cu usturoiul si putina sare.
Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei linguri de lemn presam usor fiecare cartof pana crapa precum in poza. Presaram peste fiecare din amestecul de rozmarin si usturoi, sare si piper. La final stropim cu putin ulei de masline .
Dam la cuptor la 200 grade pana se rumenesc usor. Ii putem servim cu salata de cruditati, sos de usturoi sau carne.

Cartofi zdrobiti

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
anterior
Tarta Flambata
urmator
Sumegi cu nuca

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz