0 0

Cartofi Duchess

Cartofi Duchess

Cartofii Duchess perfecti pentru petreceri, daca faceti un bufet suedez, sau doar vreti sa diversificati modul in care gatiti cartofii.

Ingrediente cartofi Duchess:

650 gr cartofi

4 galbenusuri

40 gr unt

 

sare, piper, nuscoara.

Cartofii ii curatam, ii taiem in sferturi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti , ii strecuram. trebuie sa ii sfarmam bine, adaugam untul taiat cubulete, si cate un galbenus pe rand. Condimentam cu sare, piper si nucsoara.  Avem nevoie de un pos si un dui pentru a le da forma specifica. Punem amestecul in pos si formam cartofii duchess. Deasupra ii ungem cu putin unt topit. Ii dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15-20 minute, pana incep sa capete o culoare usor aurie pe margini.

(Visited 369 times, 1 visits today)
Cartofi Duchess

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Tort Eugenia
anterior
Tort Eugenia
urmator
Briose cu cirese

Lasa-ne un mesaj

1 Comentariu privind "Cartofi Duchess"

Notificare despre
avatar
Sorteaza dupa:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
Sburlan Rodica
Vizitator

ul fel de piure,modelat si pus la cuptor?… tare interesant!! felicitari! :*

wpDiscuz