1 0
Brownie cu nuca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Brownie cu nuca

Share

Aceasta este reteta mea preferata de brownie/ negresa :). Densa , dulce atat cat trebuie, cu muuulta ciocolata. Se face tot atat de repede pe cat se mananca.

Ingrediente brownie (tava de 20*20cm):

215 gr ciocolata de buna calitate
115 gr unt
3 oua
80 gr faina
2 lg cacao
5 lg zahar
120 gr nuci prajite usor si tocate
un praf de sare
Topim ciocolata + unt , o lasam sa se raceasca usor. Adaugam zaharul, mixam , apoi pe rand cate un ou. La final adaugam faina amestecata cu cacao si praful de sare, amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza. Adaugam nucile si amestecam usor . Coacem la 180 grade timp de 20 minute, depinde de cuptor. In mijloc trebuie sa fie usor mai moale si ciocolatoasa 🙂 , daca o coacem prea mult va fi un precum un pandispan cu ciocolata .

 

 

Lucky Cake

pate ciuperci
previous
Pate de ciuperci
next
Salata de vinete cu hummus
pate ciuperci
previous
Pate de ciuperci
next
Salata de vinete cu hummus
Subscribe
Notificare despre
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
IoanaV

buna ziua, pt o tava de 20/30 ce gramaj imi recomandati la ingrediente. Multumesc!

Simp

Cum calculati ouale atunci pt o data si jumatate pt tava mai mare?