0 0
Briose cu morcovi si cream cheese frosting

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Briose cu morcovi si cream cheese frosting

Share

Acese briose m-au cucerit din prima!Sunt aromate ,moi, iar crema de branza un deliciu:) Dar mai bine va dau reteta sa o incercati 😛

Ingrediente:

400 gr faina

4 oua

100 gr unt topit + 50 ml ulei

3 morcovi medii razuiti

50 grame nuca taiata marunt

150 grame piure de mere

100 grame zahar

extract vanilie

1/2 praf de copt

Glazura:

200 gr crema de branza

100 gr unt

200 gr ciocolata alba

75  gr zahar pudra

coaja de portocala

Preparare:

Intr-un bol mare se mixeaza ouale cu  uleiul si zaharul pana se omogenizeaza.Adaugam faina amestecata cu praful de copt , apoi piureul de mere,morcovii razuiti fin si nucile.Luam tava de briose si punem hartiile speciale pe care le umplem 3/4 cu compozitia de briose.Coacem la 180 grade 35-40 minute.

Prima data am topit ciocolata alba. Am lasat-o pana s-a racit putin. Untul la temp camerei l-am spumat  cu zaharul praf. Am adaugat ciocolata alba peste unt , am amestecat.Apoi la final am adaugat crema de branza si am mixat pana s-a omogenizat.

O punem intr-un pos si o dam la frigider, dar nu mai mult de 10-15 minute.Cand briosele s-au racit de tot e timpul sa le ornam cu crema de branza iar deasupra presaram coaja de la portocala.Pofta buna!

Lucky Cake

previous
Tort cu piersici si caramel
next
Muschiulet de porc cu legume la cuptor
previous
Tort cu piersici si caramel
next
Muschiulet de porc cu legume la cuptor
Subscribe
Notificare despre
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Nelly

Tocmai ce le-am făcut. Nu au ieșit deloc ok. În primul rand mi s-a părut ca e prea multa faina. Și parca ar fi o pâine întărită, la textura. Nicidecum nu sunt pufoase 🙁 Nu inteleg de ce. Din câte rețete de brioșe am făcut, asta e singura care nu a ieșit.

? Mami ?

Buna seara, cu acesta crema se poate imbraca un tort? Ma refer daca are consistenta buna, pentru acoperit ?

Alexandra

Ce fel de branza folositi ???Eu am luat philadelphia si mi se pare un pic sarata , si parca am o retinere a fac crema cu ea ca sa nu o stric ?