0 0
Bagheta cu unt aromat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bagheta cu unt aromat

  • 20 min
  • Serves 2
  • Easy
Share

Bagheta cu unt aromat

Cel mai simplu si gustos mic dejun. Este potrivit si ca aperitiv pentru o perecere, sau doar daca vreti sa va incantati papilele gustative.

Ingrediente:

1 bagheta mare

75 gr unt la temperatura camerei

o mana de amestec verdeturi( patrunjel, busuioc, cimbru, oregano)

un catel de usturoi

sare

Untul il amestecam cu verdeturile tocate marunt , usturoiul razuit marunt si un praf de sare. Luam bagheta, o taiem in 2 si o taiem felii doar pana la coaja. Partea de jos trebuie sa ramana intreaga. Punem cate o bucatica de unt aromat intre fiecare felie. Luam o bucata de hartie cerata , punem baghetele in interior si incercam sa o inchidem cat de bine putem. O dam la cuptor la 200 grade , 2-3 minute cu hartia de copt inchisa, apoi desfacem hartia de copt si o mai lasam 4-5 minute pana e usor rumenita. Noi am servit-o cu o salata de rosii proaspete si o branza Camembert. Daca va ramane unt , il puneti intr-o folie alimentara si il puneti in congelator.Enjoy!

Lucky Cake

Tort cu mousse de caramel si pere
previous
Tort cu mousse de caramel si pere
next
Prajitura cu pere, nuci si ciocolata
Tort cu mousse de caramel si pere
previous
Tort cu mousse de caramel si pere
next
Prajitura cu pere, nuci si ciocolata
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments