0 0
Ton si cartofi cu spanac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ton si cartofi cu spanac

Share

O mancare de vara delicioasa. Desigur trebuie sa alegem mereu ingredientele proaspete. Cum alegem un ton proaspat ? eu de obicei cumpar ton feliat deoarece e mai usor de pregatit, iata cateva detalii la care sa fiti atenti :

 

  1. Carnea sa fie ferma
  2. Sa aiba culoare uniforma
  3. Sa nu aiba miros puternic
  4. Sa luceasca, dar sa nu se vada curcubeu

 

Ingrediente ton ( 2 portii )

  • 2 bucati 200 gr ton proaspat
  • 3 cartofi medii
  • 200 gr spanac proaspat
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/ piper

Cartofii ii curatam si ii fierbem de tot. Spanacul il tocam grosier si calim intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline si usturoiul razuit. Adaugam sare si piper si lasam pana scade apa lasata de spanac. Adaugam 1-2 linguri zeama de lamaie . Oprim focul si adaugam peste cartofii sfarmati mare cu o furculita. Acoperim sa ramana calzi. Tonul il saram usor si apoi il prajim pe gratar/tigaie tip gratar aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Cand e gata prajit, punem peste el  2 lingurite cu  sos de lamaie si servim imediat cu cartofii cu spanac. Enjoy !

 

Lucky Cake

previous
Salata de vinete Fresca
next
Inghetata Pina Colada
previous
Salata de vinete Fresca
next
Inghetata Pina Colada
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments